Bilecik’te “Dünya Çevre Günü” Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Bilecik’te “Dünya Çevre Günü” Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2015 15:42

BİLECİK’TE “DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ” KUTLAMALARI KAPSAMINDA BİLECİK MERKEZ KOZABİRLİK İLKÖĞRETİM OKULU’NDAKİ ZİHİNSEL ÖĞRENCİLER FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bilecik’teki “Dünya Çevre Günü” kutlamaları kapsamında, engelli öğrenciler ve vatandaşlar tarafından fidan dikimi gerçekleştirdi.
“Dünya Çevre Günü” kutlamaları kapsamında, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanyada, engelli öğrenciler ve vatandaşlar tarafından il müdürlüğü bahçesine 150 tane çiçek ve fidanı dikildi. Yapılan etkinlik hakkında açıklama yapan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hasan Kocatepe, bu projeyi uzun zamandan beri planladıklarını belirterek, “Bu projeyi bugün çevre günü dolayısıyla hayata geçirmek istedik. Fakat daha eksiklerimiz var. Buradaki alanın bir tarafı engelli çocukları için hobi bahçeleri olacak. Her türlü çiçek ve bitkileri yetiştirmek için. Bir tarafını da hayvanat bahçesi yapmak istiyoruz. Hayvanat bahçesi derken tavşan kuş vs. buradaki amaç engelli çocukların buraya gelip doyasıya vakit geçirmelerini sağlamak” dedi.
Konuşmanın ardından engelli öğrenciler ve vatandaşlar çiçek ve fidan dikimlerini gerçekleştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!