Başkan Bakıcı Fen Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bakıcı Fen Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 17:33

kahvaltı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Fen Lisesi Okul Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi.
Bozüyük’te Çarşı Mahalle Kanal Caddesi’nde hizmet veren Fen Lisesi yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programına, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Okul Müdürü Evren Canyılmaz ve öğrenciler katıldı. Okul pansiyonunda kalan yatılı öğrencilerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Bakıcı ve Milli Eğitim Müdürü Gümüş, aynı zamanda öğrencilerle sohbet etti. Samimi ve içten sohbetlerin yapıldığı programda Başkan Bakıcı ve Gümüş öğrencilerin genç fikirlerini, sorunlarını ve beklentilerini dinledi.
Kahvaltı bitiminde öğretmenler odasını ziyaret eden Başkan Bakıcı, burada da okulda görev yapan öğretmenlerle görüştü. Geleceğimizin teminatı olan yeni neslin daha iyi yetişmesi ve başarı oranının artması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Başkan Bakıcı “Amacımız ileride ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak yavrularımızı çok daha donanımlı bir şekilde yarınlara hazırlayabilmek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!