AK Parti’ye Geçen Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’ye Geçen Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 15:04

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN VE BERABERİNDEKİLER CHP DEN AK PARTİYE GEÇEN BELDE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DUYMUŞ' A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Ak Parti’ye geçen Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Şahin ve Karaca’nın ziyaretine, İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan ve Belediye Meclis üyesi Yalçın Yağız da katıldı. Sıcak sohbet ortamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “AK Parti hizmet partisidir, adalet partisidir. Vatandaşımızda partimizin bu kriterlerini gördükçe, partimize olan teveccühü gün geçtikçe artmıştır. Girdiğimiz her seçimde oyumuzu artırarak çıkmamız bunun en güzel göstergesidir. Vezirhan Beldemizde de bu katılımlarla oyumumuzu her geçen gün artıracağız. Teşkilatımıza katılan Vezirhan Belde Belediye Başkanımız Mehmet Duymuş’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.
BEN NE YAPTIYSAM VEZİRHAN VE HALKIM İÇİN YAPTIM YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİM
AK Parti’ye geçen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ise, AK Partiye geçmesine vesile olan Milletvekili Halil Eldemir’e, İl Başkanı Kadir Bayrak’a, İlçe Başkanı Fikret Karabıyık’a, Meclis üyeleri ve belde başkanına teşekkür etti. Duymuş, "Sizlerin aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki hedefimiz hep beraber ülkemize, beldemize, Vezirhan’a hayırlı hizmetler yapacağıma inanıyorum. Ben bu hizmetleri yapacağıma inandığım için Ak Parti’ye geçiyorum. Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun. Bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanlığına seçildik. Bugüne kadar elimize gelen gayretle Vezirhanımıza güzel şeyler yaptık. İnşallah bundan sonra Vezirhan’a bundan daha güzel hizmet edeceğime inanıyorum. Ekibimizle beraber, buradaki herkesle beraber Vezirhan’a güzel işler yapıp güzel izler bırakmak istiyoruz. Benim hiçbir menfaatim hiçbir çıkarım yoktur. Ben menfaat için değil Vezirhan’ın menfaati için buradayım" dedi.
Duymuş, Belediye Başkanı Münür Şahin’e ve AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca’ya, İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan’a ve Belediye Meclis üyesi Yalçın Yağız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!