AK Parti Bilecik İl Başkanı Bayrak:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Bilecik İl Başkanı Bayrak:
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 17:12

- "Masum insanların katledildiği bir zaman ve zeminde, demokrasi ve güvenlik dengesi üzerine fikir beyan edenlerin, Batı medeniyetinin demokrasi teorisinden çok devlet pratiğine dikkat etmeleri gerekir

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, "Masum insanların katledildiği bir zaman ve zeminde, demokrasi ve güvenlik dengesi üzerine fikir beyan edenlerin, Batı medeniyetinin demokrasi teorisinden çok devlet pratiğine dikkat etmeleri gerekir" dedi.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturu üzerine devletler kuran, medeniyet inşa eden Türk milleti için özgürlüklerin sınırını, emrine iman ettiği, baş kestiği ayetlerin çizmesi tabi olduğunu bildirdi.

Bayrak, şunları kaydetti:

"Masum insanların katledildiği bir zaman ve zeminde, demokrasi ve güvenlik dengesi üzerine fikir beyan edenlerin, Batı medeniyetinin demokrasi teorisinden çok devlet pratiğine dikkat etmeleri gerekir. Sözde gelişmiş, modern demokrasilere sahip Batı ülkelerinin topraklarında meydana gelen terör saldırılarına karşı takındıkları tavır ve aldıkları önlemler ortadayken, bu sıkıntıyı en fazla ve derinden çeken devletimizin bugünkü mücadelesini sekteye uğratacak, yavaşlatacak her türlü fiil ve sözün ardında iyi niyet aramak safdillik olur.Hiçbir devlet teröre izin vermez. Sayın Başbakanımızın da ifadesiyle 'Silahlar bırakılıncaya, terör sona erinceye' kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu milletin canına, birliğine, dirliğine kastedenler mutlaka adalete hesap verecekler. Ama bizi demokrasiden, hukuktan, adaletten ve hep beraber insanca yaşayacağımız bir Türkiye hedefine yürümekten asla vazgeçiremeyecekler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!