Bayburt'ta beklenen çekiliş gerçekleşti, talihli öğrenciler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Bayburtta beklenen çekiliş gerçekleşti, talihli öğrenciler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 09:06

Bayburt'ta beklenen çekiliş gerçekleşti, talihli öğrenciler belli oldu

Haberin Devamı

BAYBURT (DHA) - Bayburt Belediyesi’nin, 2015 yılı sonuna kadar ikametgâhını Bayburt'a alan Bayburt Üniversitesi öğrencileri için organize ettiği hediye çekilişi gerçekleştirildi.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen çekilişe Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ve Şahin Kızılaslan, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Başkan Memiş, çekilişin daha önce de yapılabileceğini ve biraz geç kalındığını belirterek özür diledi, “Türkiye'nin en küçük ilinde öğrencisiniz ama unutmayın ki küçük bir şehirde öğrenci olmak küçümsenecek bir durum değildir. Bayburt, Üniversite okumak adına güzel bir şehirdir. Sakindir, huzurludur, güven doludur. Anadolu'nun, bu güzel yurdun çok önemli şehirlerinden birisidir. Bir şehri yüz ölçümüyle ya da nüfusuyla ölçerseniz yanılırsınız, bunu unutmayalım. Gelecekte bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Sizlerde bir yeri yönetirken orayı sayılabilir özellikleriyle değil, sahip olduğu değerlerle ölçün. Bir yer kıymetini sahip olduğu değerlerden, taşıdığı misyondan alır. Bayburt şehir kültürüne sahiptir ve kadim medeniyetleri barındırmıştır” dedi.

KENTLEŞME NOKTASINDAKİ SORUNLARINI ÇÖZÜLÜYOR

Bayburt’ un kentleşme noktasındaki sorunlarının ve alt yapı probleminin çözülmesi için 2 yıldır hızlı bir çalışma temposu içinde olduklarını anlatan Başkan Mete Memiş, bu ay sonuna kadar temel sorunların çözüme kavuşacağını anlattı, “20 Mayıs'tan sonra şehrimizin üst yapısıyla ilgili çalışmaları da başlatacağız” ifadelerini kullandı.

BAYBURT'TA YAŞADIĞINIZ İÇİN GELECEKTE MEMNUN OLACAKSINIZ

Öğrencilere, “Bayburt'ta yaşadığınız, üniversite tahsilinizi bu kentte sürdürdüğünüz için inanıyorum ki gelecekte memnun olacaksınız. Bugün birinci sınıfta, ikinci sınıfta olan arkadaşlarımız gelecek yıllarda Bayburt'un çok güzel modern bir kent hüviyetine büründüğünü görecekler. Sizler Bayburt'u gelecekte anlatacak olan Bayburt'un gönül elçilerisiniz” diye seslenen Başkan Memiş, “Sizler bu şehre emanetsiniz, bizde emanetimize hakkıyla sahip çıkacağız” diye konuştu.

ÇEKİLİŞ HEYECANLI ANLARA SAHNE OLDU

Konuşma sonrasında öğrencilerin uzun zamandır sabırsızlıkla beklediği çekiliş gerçekleştirildi. İlk olarak 75 TL değerindeki 30 adet gıda yardımı çeki için çekiliş yapıldı. Ardından 7 tablet, 10 akıllı telefon ve 5 Laptop çekilişleri gerçekleştirildi. Talihlerden salonda bulunanlara hediyeleri Başkan Memiş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Törende aynı zamanda ikametgâhlarını Bayburt'a alarak çekilişe katılmaya hak kazanan her öğrenciye hediye çeki sunuldu.

Çekilişte hediye almaya hak kazanan öğrencilerin tam sıralı listesi ise şöyle:

LAPTOP ÇEKİLİŞİ TALİHLİLERİ:
1 - Ebru UZUN
2 - Hümeyra DÖNMEZ
3 - Seda MENTEŞEOĞLU
4 - Ahmet YILDIRIM
5 - Şeyma YİĞİT

TABLET ÇEKİLİŞİ TALİHLİLERİ:

1 - Rabia YILDIRIM
2 - Muhammed Ali DOĞAN
3 - Fevzi BAKAR
4 - Ömer AKBURAK
5 - Hatice ÇOKER
6 - Zeliha DÜKME
7 - Baran KILIÇ

TELEFON ÇEKİLİŞİ TALİHLİLERİ:

1 - Merve HAVUÇÇU
2 - Oğuzhan DEMİROĞLU
3 - Nazlıcan ATAN
4 - Çağla GÜLTEKİNLİ
5 - Alperen HAKTAN KURT
6 - Aysun ÖLMEZ
7 - Hakan KARABULUT
8 - Emre TEKİN KAYA
9 - Gülşah TEMUR
10 - Fatma ALTUN

75 TL GIDA YARDIMI ÇEKİLİŞİ TALİHLİLERİ:

1 - Seda EKİCİ
2 - Fatma YÜCEL
3 - Bilge ADEM
4 - Faruk YIRTICI
5 - Meryem SİYAH
6 - Fadime BASMALI
7 - Şeymanur ÇABUK
8- Mahir ZAHİROV
9 - Emel KORKMAZ
10 - Çağrı ŞEREFLİOĞLU
11 - Ersan İNYEÇ
12 - Merve TİMURKAZIK
13 - Gülistan ÖZÇELİK
14 - Nazlı Hilal DURAK
15 - Mücahit BİLİK
16 - Bilal PUNARCI
17 - Derya KOLCU
18 - Osman GÜZEL
19 - Esra ERTEM
20 - Lokman ŞAHİN
21 - Ebubekir PARK
22 - Hanife ERGİN
23 - Ayşe POLAT
24 - Sibel MEHMETOĞLU
25 - Nurbanu BAŞTAN
26 - Abdulhamit TURAN
27 - Gamze GÜR
28 - Emine KÖSE
29 - Merve İÇÖZ
30 - Zeynep ŞENSOY
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!