TDP’den Öğrencilere Kitap

Güncelleme Tarihi:

TDP’den Öğrencilere Kitap
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2015 14:40

TDP'DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Kuzeyin İncileri isimli projesinin çalışmalarına devam ediliyor.
Bu kapsamda son olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilere kitap ve kitap ayıracı hediye edildi.
"2 BİN 500 KİTAP VAR"
Konuya ilişkin emniyetten yapılan açıklamada, "Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülmeye başlanmış olan Kuzeyin İncileri isimli proje etkinlikleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Söz konusu proje etkinlikleri kapsamında MEB tarafından onaylanmış olan yüz temel eserden 2 bin 500 adet temin edildi. Temin edilen 2 bin 500 adet hikaye kitaplarının dağıtılmasına personelimizce devam ediliyor. Kitaplar Esenyurt ’taki öğrencilere hediye edildi. Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu’nu ziyaret eden Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri öğrencilere kitap hediye ettiler. Kitapları öğrenciler polis ağabey ve ablalarının ellerinden alırlarken mutlulukları da gözlerinden okundu. Öğrencilere ayrıca özel olarak hazırlanan ve üzerlerinde Kanka Polis resimlerinin de bulunduğu kitap ayıraçları hediye edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!