Taekwondocular Şampiyona Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Taekwondocular Şampiyona Hazırlıklarını Tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 17:16

ÇANAKKALE'DE DÜZENLENECEK ŞAMPİYONAYA BARTIN'DAN 13 SPORCU KATILACAK

Bartınlı Taekwondocular 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale-Anafartalar Spor Salonunda düzenlenecek olan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. Toplamda 13 sporcunun katılacağı şampiyona ile ilgili son antrenmanlarını gerçekleştiren Taekwondocular, maç tarihini beklemeye başladı.
Şampiyonadan başarı ile dönmeyi hedeflediklerini söyleyen Taekwondo Bartın İl Temsilcisi Gökser Çağdaş, “29 Temmuz’da Çanakkale’de düzenlenecek olan şampiyonaya 13 sporcumuz ile katılacağız. Antrenörlerimiz Altuğ Solak ve Nurzen Çağdaş’ta kafilemizde yer alacak. Sporcularımızın şampiyona da iyi sonuçlar çıkartacaklarına inanıyoruz. Antrenmanlarında oldukça hırslıydılar. İnşallah başarılı sonuçlar alıp Bartın’ın adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz” dedi.
Sporcuları şampiyonaya hazırlamak için büyük bir çaba harcadıklarını ve önceki şampiyonalarda başarılı sonuçlar aldıklarını kaydeden Çağdaş, “Bundan sonra da daha iyi olması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah taekwondo sporcunda Bartın’ın adını duyurmaya devam edeceğiz. Yine Anadolu Yıldızlar müsabakalarında, okullar arası müsabakalarda önemli, başarılarımız mevcut. İnşallah böyle devam ederi, çalışmalarımız desteklenir ve daha çok büyük başarılara imza atarız. Biz bu yöndeki çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam edeceğiz.”
Şampiyonada mücadele edecek sporcular ve kulüpleri şöyle:
Çağdaş Gençlik ve Spor Kulübü: Görkem Yakışık (30 kilo), Ahmet Melih Şahin, (50 kilo), İrem Özcan (33 kilo).
Bartın Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulubü: Baran Kuytukara (27) kilo), Bilal Tokkal (30 kilo), Mustafa Tok (33 kilo), Mustafa Gürkan Hıcaş (40 kilo), Şerefcan Çubukkesen (45 kilo), Hatice Yağmus Ergin (27 kilo), Fatma Eylül Koca (30 kilo), İrem Gideroğlu (33 kilo), Bahar Tüfek (40 kilo), Nursu Civelek (45 kilo).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!