Galibiyet için kurban kestiler

Güncelleme Tarihi:

Galibiyet için kurban kestiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 15:14

Galibiyet için kurban kestiler

Haberin Devamı

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele eden Bartınspor'un, 6 maçta sadece bir galibiyet alması üzerine antrenman öncesi statta kurban kesilerek hayvanın kanı futbolcuların kramponlarına ve kale direklerine sürüldü.
Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup'ta mücadele eden Bartınspor, sezon başından bu yana oynadığı 6 maçtan 1'ini deplasmanda kazanırken 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda 2 gol atan, kalesinde 5 gol gören Bartınsopr, 11'inci sırasında yer aldı. Kendi sahasında galibiyet yüzü göremeyen Bartınspor için statta kurban kesildi. Şehir Stadyumu'nda antrenman öncesi gerçekleştirilen kurban kesimindeKulüp Başkanı Mehmet Bulut, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu. İl Müftüsü Mahmut Gündüz'ün okuduğu duanın ardından kesilen kurbanın kanı futbolcuların kramponları ile sahadaki kale direklerine sürüldü. Bazı futbolcular alınlarına da kan sürdü.
'ŞANSIZLIĞIN SON BULMASI İÇİN KURBAN KESTİK'
Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, takım üzerindeki şanssızlığın son bulması için kurban kestiklerini söyledi. Başkan Bulut, şöyle konuştu:
"Yönetimimizle beraber üzerimizdeki şansızlıkların ve kara bulutların kalkması için rabbimizin bizleri utandırmaması adına böyle bir niyetle kurban kesme kararı aldık. Güzel futbol oynuyoruz. Ancak güzel futbolumuzun karşılığını bir türlü alamıyoruz. Şehir olarak beklentilerimiz çok yüksek. Rabbimizden yardım istedik. Tabii bu inanç meselesi, biz inancımız gereği kestik. Bundan sonraki süreç, futbol takımının saha performansına bağlı. İnşallah muvaffak olurlar. Biz de istediğimiz sonuçları, mutlulukları şehrimize yaşatmız oluruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!