Vali Yazıcı ve protokol üyelerinden şehit ailelerini ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Yazıcı ve protokol üyelerinden şehit ailelerini ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 14:03

Vali Yazıcı ve protokol üyelerinden şehit ailelerini ziyaret

Haberin Devamı

BALIKESİR Valisi Ersin Yazıcı, eşi Hanife Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri ile şehit asker ve polis ailerenini ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

Vatani görevleri sırasında şehit olan Abdullah Aynaoğlu, Zekeriya Bilgen, Ali Zeybek, Erbu Serpan ve İlker Acar'ın ailelrine yapılan ziyarete Vali Yazıcı ve eşinin yanı sıra 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Taner Büyükgöz, Aile ve Sosyal Politikalar Balıkesir İl Müdür Vekili Mustafa Akbıyık da katıldı. Ziyaret edilen şehit ailelerine, birer çerçeveli Türk bayrağı motifli halı armağan edip, çiçek verilerek, bayramlaşıldı. Ziyarette, şehit ailelerinin devlete ve millete kutsal birer emanet olduklarını belirttildi.

Devletin şehit aileri ve gazilere sahip çıktığını belirten Vali Ersin Yazıcı, "Şehit aileleri ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetine bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Şehit aileleri ile gazilerimizin sadece bir gün değil, her zaman için bizlerin ilgisine ve desteğine ihtiyacı var. Ay yıldızlı bayrağın al rengi solmasın diye canlarını feda eden vatan evlatlarımızın ruhları mübarek olsun. Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz. Hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için açıktır. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Onların, bize, bu millete, bu devlete, emanet ettiği şehit yakınlarına, onların kardeşlerine, çocuklarına, anne babalarına sahip çıkmak da bizim devlet olarak en önemli görevlerimizden birisidir. Biliniz ki acılarınız hepimiz için aynıdır. Bu acıyı yürekten paylaştığımızı bilmenizi  istiyorum. Bizler şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız, ve unutulmayacaklar. Çünkü Türk Milleti, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye gür sesle haykıran bir millettir. Ailelerine gurur, Türk Milletine hayat veren yüce şehitlerimiz, yurdun dört bir yanındaki hatıralarıyla şanlı tarihimizin sayfalarına vatanseverliğin en güzide örneklerini yazdırdılar. Onların uğrunda can verdiği bu topraklar, akıttığı kanla vatan olmuştur. Hiçbir feragat, hiçbir vazgeçiş can kadar kıymetli olamaz. Biz bir aileyiz. Türk milleti ve devleti her zaman yanınızdadır, size minnettardır. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!