Başkan Kafaoğlu 2. ALGEM binasının inşaatını yerinde inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kafaoğlu 2. ALGEM binasının inşaatını yerinde inceledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 11:25

Başkan Kafaoğlu 2. ALGEM binasının inşaatını yerinde inceledi

Haberin Devamı

BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi tarafından Gündoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden 2. Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM) binasının inşaatını yerinde inceledi. Başkan Kafaoğlu, sosyal belediyecilik anlamında ALGEM’in önemine vurgu yaptı.

Bina inşaatını ziyaret eden Kafaoğlu, inşaatta çalışan işçilerin sofralarına oturdu ve birlikte yemek yedi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı tebrik eden Başkan Kafaoğlu belediyeciliğin vatandaşlar için yapıldığını söyledi.

“HİZMET BELEDİYECİLİĞİ VAR”

ALGEM’in sosyal belediyecilik anlamında önemli bir yer edindiğine ve hizmet belediyeciliğinin olduğuna vurgu yapan Kafaoğlu, “Altıeylül Belediye Başkanı olarak ilk kuruluşunu biz yapmıştık. Altıeylül Geliştirme Merkezinde sosyal market, meslek edindirme kursları, yaşlılar bakımevi, gündüz bakımevi, aile danışma merkezi ve sosyal unsurların olduğu çok kapsamlı bir yer.  İlk ALGEM binası Gaziosmanpaşa, Sütlüce, Yıldız ve Dinkçiler Mahallesine hitap ediyordu. 2. ALGEM binası da Gümüşçeşme, 1. Gündoğan ve 2. Gündoğan Mahallesine hitap edecek. Bu binanın içerisinde konferans ile eğitim salonlarıyla birlikte sosyal belediyeciliğin tüm unsurları olacak. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı kutluyorum, sosyal belediyeciliği her geçen gün arttırarak çıtayı yukarılara taşıyor. Halkımız için ne yapsak azdır. Belediyecilik halk için yapılır. Belediyecilikte eskiden trend ideolojik anlayıştı, vatandaşlarımız AK Parti ile beraber hizmet ve sosyal belediyeciliği tanıdı şimdi gönül belediyeciliği seferberliği başladı. Tüm ilçe belediye başkanlarımız vatandaşların gönlüne giden yolu yaparak yeniden başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Genel seçimlerdeki başarıyı yerel seçimlerde de devam ettirmek istiyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!