Karesispor'un yeni transferi Lawal, Türkiye'ye gelerek takıma katıldı (YENİDEN)

Güncelleme Tarihi:

Karesisporun yeni transferi Lawal, Türkiyeye gelerek takıma katıldı (YENİDEN)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 15:49

Karesispor'un yeni transferi Lawal, Türkiye'ye gelerek takıma katıldı (YENİDEN)

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE Basketbol 1'inci Ligi'nde ilk sezonunu geçirmeye hazırlanan Karesispor'un yeni transferlerinden Jery Smith'ten sonra Gani Lawal da Türkiye'ye gelerek takıma katıldı.
Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen, İstanbul'da havalimanında karşıladığı Lawal'ı Kocaeli Kartepe kampına götürdü. Teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla tanışan Lawal, başarılı bir sezon dileğinde bulundu. ABD'li oyuncu NBA'de Phoneix Suns, Avrupa'da Stelmet Zielona Gora, Virtus Roma, Olimpia Milano, Panathinaikos, ükemizde ise Trabzonspor formaları giydikten sonra son sezonu Cantu ve Dinamo Sassari'de geçirdi. Lawal, Milano ile İtalya Ligi şampiyonluğu, Panathinaikos'la da Yunanistan Kupası'nı kazandı.
Lig öncesi ikinci sınavını Kartepe Basketbol Turnuvası'nda veren Balıkesir temsilcisi, ilk maçında Bursaspor Durmazlar'a 82-76 yenildikten sonra Ankara DSİ Spor'u 81-74, İstanbul Beylikdüzü'nü ise 79-74 yenmeyi başardı. Karesispor son maçında yarın TED Kolejliler'le karşılaşacak. Maç Kartepe Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak. 

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!