Gönen kaplıcaları bir yıl içinde 1 milyon 286 bin lira kar etti

Güncelleme Tarihi:

Gönen kaplıcaları bir yıl içinde 1 milyon 286 bin lira kar etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 11:37

Gönen kaplıcaları bir yıl içinde 1 milyon 286 bin lira kar etti

Haberin Devamı

Ahmet ILGAZLI, GÖNEN (Balıkesir), (DHA) – BALIKESİR’in Gönen ilçesinde bulunan Gönen kaplıcaları, 2016 yılını 1 milyon 286 bin 478 lira karla kapattı. Gönen Kaplıcaları A.Ş.’nin 56’ncı olağan genel kurulunda konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, darbeye rağmen işletmenin kara geçmesini, yapılan yatırımların karşılığı olarak gösterdi.

Yüzde 98 hissesi Gönen Belediyesine ait olan 9 Milyon lira öz sermayeli Gönen Kaplıcaları A.Ş'nin olağan genel kurulu yapıldı. İşletmenin, 2016 yılını 1 milyon 286 bin 478 lira kar ile kapatmasından dolayı söz olan bazı ortaklar, Kaplıca Yönetimi ile Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a, teşekkür etti. Gönen Belediyesi ve Kaplıcalar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, kaplıcaların halka açık bir şirket olduğuna vurgu yaparak, "Kaplıcalarımız, her gün iyileşiyor. Kaplıcalarımız, Türkiye'nin milli serveti, Gönen halkının ortak malı. Gönen, termal turizmiyle ön plana çıkmış bir yer. Yapılan her yatırımın karşılığını hemen alıyoruz. Havuzlarımızda yapılan tadilat, gelirimize yansıdı” dedi.

Gönen Kaplıcaları A.Ş'nin olağan genel kurulu sonucunda yönetimde, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, 2. Başkan Ahmet Yörük, Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Bıyık, Aydemir Gümüş, Tuncay Salı, Hüseyin Yavaş ile Abdurrahman Kural yer alıyor.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!