Kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarası ilgi görüyor

Güncelleme Tarihi:

Kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarası ilgi görüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2019 12:04

Kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarası ilgi görüyor

Haberin Devamı

Basri Tuncay ERTAN/ERDEK,(Balıkesir),(DHA) – BALIKESİR’in Erdek ilçesinde “Sizin Kullanmadığınız Başkalarının Hayali Olabilir” projesi kapsamında ilçenin muhtelif yerlerine bırakılan kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbara sayısı arttırıldı.

Balıkesir’in Erdek ilçesinde kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarası sayısı, “Sizin Kullanmadığınız Başkalarının Hayali Olabilir” projesi kapsamında arttırıldı. Vatandaşların kullanmadıkları ayakkabı, eşya, elbise ve benzeri eşyaların toplandığı giysi kumbaraları, vatandaşlar tarafından da takdir ediliyor.

Erdek Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kullanılmayan kıyafet ve ayakkabıların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını kolaylaştırmak, kullanılmayacak durumda olanların ise geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacı ile ilçe genelinde bulunan kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaralarının sayısının arttırıldığı belirtildi.

"Kullanılmış, ömrü tükenmekte olan giysi ve ayakkabılarınızı çöpe atmayarak, geri dönüşüme kazandırılmasını sağlayabilirsiniz” ifadelerine yer verilen açıklamada, “Bu sayede hem ihtiyacı olan vatandaşlarımıza kullanılabilir giysi ve ayakkabıları belediyemiz aracılığı ile ulaştırmış olacak, hem de geri dönüşüm ile çevre temizliğine katkıda bulunmuş olacaksınız. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın bu kampanyaya desteklerini bekliyoruz. Geri dönüştür, doğayı koru.” değerlendirmesinde bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!