Engelsiz bir dünya resmiyle ödül kazandı

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz bir dünya resmiyle ödül kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 12:11

Engelsiz bir dünya resmiyle ödül kazandı

Haberin Devamı

BALIKESİR Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu öğrencisi Elif Öztemmuz, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'nin düzenlediği 'Engelsiz bir dünya için benim fikrim' temalı resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'nin ilkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlediği resim yarışmasına 2 bin 500 öğrenci katıldı. Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu 6-A sınıfı öğrencisi Elif Öztemmuz'un eseri, ortaokul öğrencileri arasında Türkiye birinciliğine değer bulundu. Elif bu başarısıyla okulun gururu olurken, ailesi ile Antalya'da beş yıldızlı otelde bir haftalık tatil kazandı. Aynı yarışmada Mehmet Şeref Eğinlioğlu 5-B sınıfı öğrencisi Ebrar Deniz ise mansiyon ödülünü kazandı. Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu Müdürü Halil Kutluca, akademik başarının yanında sosyal ve kültürel aktivetelerde de başarılı olmayı amaçladıklarını belirterek "Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz de yüzümüzü kara çıkarmıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Elif ve Ebrar'ın başarıları da bizi gururlandırdı. Bu başarıda büyük pay sahibi olan görsel sanatlar öğretmenimiz Bircan Ercan Aydoğdu'ya da emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Elif Öztemmuz, ödülünü 23 Nisan'da İstanbul'da Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'nin bahçesinde yapılacak törenle alacak.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!