Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 16:57

- Son 3 maçını kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş RMK Marine engelini de aşarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Haberin Devamı

BALIKESİR (AA) - Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde son 3 maçını kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk edeceği Beşiktaş RMK Marine'yi de yenerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bu sezon lige hızlı başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ekibi, 28 Aralık Pazar günü sahasında Beşiktaş RMK Marine'yi ağırlayacak.

Takımın antrenörü Mustafa Deniz, hazırlıklarını müsabakanın yapılacağı Alpaslan Türkeş Kapalı Spor Salonunda sürdürdüklerini belirterek, "Ligde iyi bir galibiyet serisi yakaladık. Beşiktaş maçına moralli giriyoruz. Beşiktaş ile güçlerimiz eş değerde. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Beşiktaş engelini aşmak, galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" dedi.

Bu sezon hedeflerinin ligi ilk üçte bitirerek Avrupa'ya gitmek olduğunu ifade eden Deniz, "3 maçtır sahada iyi işler çıkarıp kazanıyoruz. Beşiktaş'tan sonra ertelenen maçımızda Galatasaray'ı da yenerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Takım olarak Avrupa hayallerimiz var. Bu hayalleri gerçeğe dönüştürerek Balıkesir'i Avrupa'da temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Balıkesir ekibi, Süper Ligde geride kalan 6 hafta sonunda aldığı 4 galibiyet ve 9 puanla 2. sırada yer alırken, aynı puana sahip rakibi Beşiktaş RMK Marine averajla 4. sırada bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!