Başkan Yılmaz, öğrencileri yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz, öğrencileri yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 14:17

Başkan Yılmaz, öğrencileri yalnız bırakmadı

Haberin Devamı

BALIKESİR Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi ve Ercan Kıvrak İlkokulu'nda düzenlenen 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılışı törenine katılan Karesi Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Karesi Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılışı törenine katıldı. Programı öğrencilerle birlikte girdiği sıradan takip eden Başkan Yücel Yılmaz, yeni dönemin öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi. Törende konuşan Yılmaz, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının yolunun yeni neslin iyi ve nitelikli bir eğitim almasından geçtiğini belirtti. Başkan Yılmaz, "Sizler bu şehrin ve bu aziz milletin yarınları, geleceği olacaksınız. Sizlerin geçtiği yollardan geçmiş biri olarak tavsiyem şudur ki; zamanınızı iyi değerlendirin, her şeyin hakkını verin. Öğrenciliğin, sporcu olmanın, çocuk olmanın hakkını vererek yaşayın ve en önemlisi de sevgiyi yaşayın, yaşatın" diye konuştu.

Okul Müdürü Ramazan Konakbay konuşma sonrası Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi'ne verdiği destekler nedeniyle Başkan Yücel Yılmaz'a teşekkür etti.

OKULLARIN BAHÇELERİNİ KARESİ BELEDİYESİ DÜZENLEDİ

Tören sonrasında ise Balıkesir Valiliği'nin Ercan Kıvrak İlkokulu'nda düzenlediği İlköğretim Haftası kutlama etkinliğine katılan Başkan Yılmaz, okula yeni başlayan miniklerin heyecanına ortak oldu. Sınıfları ziyaret ederek çocuklarla bir araya gelen Yılmaz, "Biz tüm imkanlarımızı evlatlarımız için seferber ediyoruz. 'Okullar Hayat Olsun' projemiz kapsamında okullarımızın bahçelerini çocuklarımızın daha iyi ve kaliteli zaman geçirebilecekleri şekilde düzenledik. Bugün de heyecan ve mutluluklarına ortak olmak için bir aradayız" dedi. 

Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!