Başkan Uysal, Havranlı öğrenciler ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, Havranlı öğrenciler ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 15:02

Başkan Uysal, Havranlı öğrenciler ile bir araya geldi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysal, Havran’nın Büyükdere Mahallesinde yer alan Gülsüm Mehmet Uysal İlköğretim Okulunda düzenlenen ’Kariyer Günleri'nde öğrencilerle bir araya geldi. 

Belediye Başkanı Necdet Uysal, annesinin ve babasının adını taşıyan ilköğretim okulunda, Bengi projesi kapsamında düzenlenen Kariyer Günlerinin konuğu oldu. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğinde, öğrencilere tecrübelerini anlatan Başkan Uysal, kendi hayatından kesitlerle örnek verirken, ders çalışmanın önemini vurguladı.

İlkokulda aynı sıralarda olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Necdet Uysal “Eskiden şuanda sizin sahip olduğunuz imkânlara sahip değildik. İletişim ve teknoloji çağında artık her türlü imkân elinizde. İnternetten istediğiniz bilgiye bir tıkla ulaşabiliyorsunuz. Ancak, teknolojinin yararları olduğu kadar zararlarını da dikkate almak gerekiyor. İlkokul yıllarında derslerime gereken önemi vermiyordum. Bunun için ortaokulu 4 yılda bitirdim. Ancak, lise yıllarında derslere dört elle sarıldım. Ders çalışınca her şey olur. Kimse kimseden daha akıllı değil. Başarmanın en büyük yolu derslerine önem vermenizden geçiyor. İnşaat mühendisi olarak 40 yıl hizmet verdim. Yani çalışarak başarmanın güzel bir örneği olduğumu düşünüyorum. Sizden de ricam derslerinize yeteri kadar çalışmanız arkadaşlar” dedi.

Başkan Uysal, Gülsüm Mehmet Uysal Ortaokulu Voleybol Takımı ile Burhaniye Belediyespor Voleybol Altyapı Takımı arasında oynanan maçı da heyecanla izledi. Dostluk maçı öncesinde Burhaniye Belediyespor'unda başkanı olan Uysal, Gülsüm Mehmet Uysal İlköğretim okuluna basketbol, voleybol ve futbol topu hediye etti.

Sefer TALAY / BURHANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!