Balıkesirspor'da ikinci etap çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda ikinci etap çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 14:35

Balıkesirspor'da ikinci etap çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA) - YENİ sezona Afyonkarahisar kampında hazırlanan ve Türkmenistan'ın Şagadam FK takımı ile oynanan özel maçın ardından üç gün izin yapan TFF 1'inci Lig temsilcisi Balıkesirspor'da ikinci etap çalışmaları devam ediyor.
Birinci etabın ardından  izin alarak ülkelerine giden Andrija Vukovic ile Tomislav Glumac Afyon'a dönerek kafileye dahil oldu. Balıkesir Üniversitesi futbol takımı ile Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası için Portekiz’e giden genç oyuncular Akçan Deniz Sayar, Ömer Tayyib Karaduman ve Şaban Tükenmez ise ikinci etap çalışmalarda yer almıyor. 
Teknik Direktör Can Cangök son antrenman öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Bu sezon geçen döneme göre daha zorlu geçecek. Bu yüzden çok çalışmalı ve birbirimize kenetlenmeliyiz" mesajını verdi. Cangök Afyon'da beklediklerinden sıcak bir hava ile karşılaştıklarını ancak çalışmalardan memnun olduğunu söyledi. Öte yandan pazar günü Afyon'da Denizlispor ile özel maç yapacak Bal-Kes, 3 Ağustos'ta kente dönüp, 4 Ağustos'ta Atatürk Stadı'ndaki sezon açılışında taraftarıyla buluşacak ve Süper Lig ekibi Bursaspor ile karşılaşacak. 

 

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!