Balıkesirspor'da Erginer'den istifa sinyali

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda Erginerden istifa sinyali
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 15:36

Balıkesirspor'da Erginer'den istifa sinyali

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)-  BALIKESİRSPOR teknik direktörü Reha Erginer, pazar günü oynayacakları Göztepe maçında sonuç ne olursa olsun, bazı önemli kararlar alabileceğini söylerken istifa sinyalleri verdi.
Düzenlediği basın toplantısında kulübün yaşadığı sorunlara değinen Reha Erginer, şunları söyledi:
"Saha içinden çok saha dışında problem var. İnanılmaz bir maddi sıkıntı içindeyiz. Lisanslar çok zor çıktı. Lisanslar çıktıktan sonra anlaştığımız Kayserisporlu kaleci Yusuf, son anda gelen transfer yasağına takıldı. Şampiyon olmak için iyi kadrolar, iyi transferler yetmiyor. Her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızdan bu desteği görüyoruz. Şehrin iç dinamiklerinin de harekete geçmesi gerekiyor."
Göztepe müsabakasının sonucu ne olursa olsun, karşılaşma sonrası ciddi kararlar alınması gerektiğini sözlerine ekleyen Reha Erginer, sözlerine şöyle devam etti:
"Kulübün içindeki sorunlar işimizi yapmamıza engel değil. Biz saha içiyle, saha dışını birbirinden ayırabilen insanlarız. O profesyonelliğe sahibiz. Ama Göztepe maçının skoru ne olursa olsun kulübün hedeflerinin, oyuncuların ve teknik ekibin geleceğinin gözden geçirilmesi şart. Ben kendi adıma maçtan sonra önemli kararlar alabilirim."
Reha Erginer, "Bu sözlere erken bir ayrılık açıklaması diyebilir miyiz?" şeklindeki sorusuna cevap vermeyeceğini söyledi, başka soru sorulmadan toplantıyı bitirdi.
VUKOVİC İDDİALI
Reha Erginer'in basın toplantısına katılan kaleci Andrija Vukovic ise Göztepe'yi yenecek güçte olduklarını söyledi. Hırvat file bekçisi, şöyle dedi:
"Çok fazla yeni oyuncumuz olmasına rağmen ilk 2 maçta çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama çocukça hatalar yaptık. 2 pozisyonda 3 gol yedik, diyebilirim. Sadece tek bir galibiyete ihtiyacımız var ve Göztepe'ye yenerek bunu elde edeceğimize inanıyorum. 10 gündür çok iyi antrenman yapıyoruz. Balıkesirspor taraftarlarının verdiği destek beni çok mutlu ediyor. 2 yıldır buradayım ve kendimi buraya ait hissediyorum."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!