Balıkesirspor'da Cangök dönemi

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda Cangök dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 15:39

Balıkesirspor'da Cangök dönemi

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da prensip anlaşmasına varılan Teknik Direktör Can Cangök ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Cangök'ün yardımcılıklarını Engin Çatır, Muhammet Yılmaz, Çağlar Aksaray, İsmail Varol'la takımın eski kaptanlarından Abdullah Küçükarabacıoğlu ve Yunus İçuz'un yapacağı, altyapıda görevli eski teknik direktörlerden Mesut Dilsöz'ün de teknik heyete yardımcı olacağı açıklandı.
Cangök ve ekibini, "Yüzde 100 yerli, yüzde 100 Balıkesirli" sözleriyle tanımlayan Başkan Feyyaz Çiftçi, "Yaşanan tüm maddi sorunlara rağmen Balıkesir'e gelmek isteyen pek çok teknik direktör vardı. Ama tercihimiz Cangök ve ekibi oldu. Bizim Balıkesirspor'un geleceğine yönelik hamleler yapmamız, kendi hocalarımızı yetiştirmemiz gerekiyor. Keşke Balıkesirli teknik adamlarla daha önce yola çıksaydık" dedi.

Balıkesirspor'un kapısından 12 yaşında girdiğini, 32 yaşına kadar futbol oynadıktan sonra kırmızı beyazlı kulübe teknik adam olarak hizmet verdiğini anımsatan Can Cangök  "Balıkesirspor dendiğinde tüylerimiz diken diken oluyor" şeklinde konuştu. "El ele verelim, Balıkesirspor'u düşürmeyelim. Buralara kolay gelinmedi. Bulunduğumuz ligin kıymetini bilelim" diyen Cangök şöyle konuştu:
"Akhisar Belediyespor ile oynanan özel maçı izledim ve takımı çok beğendim. Bu ekibi oluşturan Reha Erginer'e ve yönetime teşekkür etmek gerekiyor. Balıkesirspor bu ligde en kötü ihtimalle play off oynar. İnşallah şampiyon olur. Oyuncular da bunu söylüyor. Bir çoğu ile konuştum, dertlerini dinledim. Sıkıntılarını sahaya yansıtmıyorlar. Yönetime de güveniyorlar. Maddi sorunlar çözüldüğünde bu kadrodan çok daha iyi verim alacağımıza inanıyorum."
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!