Balıkesirspor Başkanı Çiftçi: "8 maçın hepsi ayrı bir final"

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor Başkanı Çiftçi: 8 maçın hepsi ayrı bir final
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 14:56

Balıkesirspor Başkanı Çiftçi: "8 maçın hepsi ayrı bir final"

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPOR Başkanı Feyyaz Çiftçi, ligde son 8 maçın final havasında geçeceğini belirterek, "Süper Lig'e çıkmak için sonuna dek mücadele edeceğiz" dedi.
Denizlispor ve Şanlıurfaspor galibiyetlerinin camiaya moral verdiğini kaydeden Başkan Çiftçi, "Beş maçlık kötü bir serinin ardından üst üste iki galibiyet almak bizi rahatlattı. Şu an play off iddiamız devam ediyor ama biz daha yukarıları hedefliyoruz. Önümüzde 8 maçın hepsi ayrı bir final. Tümünü kazanmaya talibiz. Sonuna kadar Süper Lig yarışının içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Teknik kadroda yapılan kan değişikliğinin olumlu sonuç verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, Reha Erginer'i takıma yeni bir hava getirdiğini ifade etti. Çiftçi konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Teknik direktör değişimi kaçınılmaz hale gelmişti ve biz de gerekeni yaptı. Reha Hoca iyi gidiyor. Gerek profesyonel kadronun, gerekse altyapının kurumsallaşması, Balıkesirspor'un gerçek anlamda bir kulüp olması için çalışıyor. Hocamızın uzun yıllar Balıkesirspor'a hizmet edeceğine inanıyoruz ve en önemlisi biz hocamıza güveniyoruz."
 
 
 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!