Balıkesir'e şair müdür

Güncelleme Tarihi:

Balıkesire şair müdür
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 15:00

Balıkesir'e şair müdür

Haberin Devamı

BALIKESİR İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'in Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasıyla boşalan göreve vekaleten İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahan Çoker atandı. Cuma günü açıklanan kararnameyle Balıkesir'e atanan Çoker'in önümüzdeki hafta göreve başlayacağı bildirildi.

Gazi Üniversitesi Turizm Eğitim Fakültesi mezunu 52 yaşındaki Şahan Çoker, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde Turizm Meslek Lisesi'nde öğretmenlik, Bayraklı İlçesi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Çoker, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İnsan Kaynakları, Strateji Geliştirme, Bilgi Edinme ve Halkla İlişkiler Hizmetleri ile Koordinatörlük görevlerinde bulundu.

Şairliğiyle dikkati çeken ve Türkiye Yazarlar Birliği üyesi olan Çoker'in yayınlanmış 'Sarı Ceketli Yalnızlık' ve 'Hüzün Entarisi' adlı iki şiir kitabı bulunuyor. Balıkesir'in yeni milli eğitim müdürü, İzmir'de yayın yapan yerel bir televizyon kanalında her cuma akşamı 'Şahan Çoker ile Berceste' isimli şiir programını sunuyor. Halen 'Diriliş Postası' adlı gazetede şiir, makale, gezi yazısı, öykü ve denemelerini yayınlıyor. Çoker, fotoğraf sanatıyla da uğraşıyor.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!