Balıkesir'de duman operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde duman operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 12:06

Balıkesir'de duman operasyonu

Haberin Devamı

ÜLKE genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de eş zamanlı gerçekleştirilen 'Duman Operasyonu'nda, kontrol edilen işyerlerinde çok sayıda gümrük kaçağı sigara, makaron ve kıyılmış tütün ele geçirildi. Tütün mamulü satan 57 işyeri sahibine, toplam 135 bin lira idari para cezası kesildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ülke geneliyle eş zamanlı olarak kentte 'Duman 2' operasyonu yaptı. Tablacı, tütüncü, tobacco shop gibi isimler altında faaliyet gösteren 126 işyerinde arama ve denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde 1273 paket gümrük kaçağı sigara, 343 bin 930 adet içi doldurulmuş makaron, 210 bin 200 boş makaron ve 1247 kilo kıyılmış tütün ve değişik miktarlarda diğer tütün ürünleri ele geçirildi. 57 işyeri sahibine adli işlem yapılarak, toplam 135 bin 70 TL idari para cezası uygulandı.

BANDIRMA'DA SAHTE PARA OPERASYONU

Öte yandan Bandırma'da piyasaya sahte para sürmek isteyen H.Y., F.Y. ile M.Y. adlı 3 kişi yakalandı, işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuklandı. Şüphelilerin otomobillerinde ve üstlerinde yapılan aramada ise 17 adet 200 liralık ile 1 adet 100 dolarlık sahte banknot ele geçirildi.

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!