Ayvalık'ta protokol ve vatandaşlar bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Ayvalıkta protokol ve vatandaşlar bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 15:19

Ayvalık'ta protokol ve vatandaşlar bayramlaştı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde vatandaşlar ve protokol üyeleri, düzenlenen programda bayramlaştı. Kent protokolü daha sonra hastane, askeriye ve huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.

Ayvalık'taki bayramlaşma programı, saat 10.00'da Ayvalık Garnizon Komutanlığı'nda başladı. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Garnizon Komutanı Piyade Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı CHP'li Rahmi Gençer, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özay Dörttepe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, İlçe Müftülüğü Vekili ve Gömeç Müftüsü İsmail Yıldız, CHP İlçe Başkanı Ahmet Toker ve sivil toplum örgütleri temsilcileri programa katıldı. Protokol her yıl olduğu gibi gittiği kurumlara tatlısını da beraberinde götürdü.

Garnizon Komutanlığı'nda askerler, protokol üyeleriyle bayramlaşma fırsatı buldu. Burada şehit aileleri ve gazilerle sohbet edildi. Protokol üyeleri Garnizon Komutanlığı'nın ardından, Ayvalık Devlet Hastanesi geldi. Burada da personel, hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaşan kent protokolü, yatan hastalara küçük hediyeler sundu. Protokol, buradan cezaevine geçerek burada da cezaevi personeli ile hükümlülerin bayramını kutladı. Protokol bu yıl programına Ayvalık İtfaiye Amirliği de ekledi. Burada nöbet tutan personelle bayramlaşıldı. Protokolün son durağı Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Lokalde, bayramda görev başında bulunan polis memurlarıyla bayramlaşıldı.

Başkan Gençer, "Ayvalık'ta her bayram birlik ve beraberlik içinde kutlanıyor. 4 gün boyunca resmi ziyaretlerimizin yanı sıra büyüklerimize, şehitlerimize, gazilerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bayramlarda halkla daha çok buluşuyoruz. Ayvalık geleneklerine sahip çıkmaktadır. Bu ziyaretlerimizi çok önemsiyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi ve bu bayramın ülkemize huzur getirmesini diliyorum" dedi.

AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!