Ayvalık-Cunda Çalıştayı 2'inci kez başladı

Güncelleme Tarihi:

Ayvalık-Cunda Çalıştayı 2inci kez başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 09:59

Ayvalık-Cunda Çalıştayı 2'inci kez başladı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Ayvalık-Cunda Çalıştayı, başladı. Aralarında yabancı sanatçıların da bulunduğu 21 isim tarafından yapılacak resim, heykel ve fotoğraflar, açılacak sergiyle beğeniye sunulacak.

Ayvalık Belediyesi'nin desteğiyle ArtClan Ayvalık-Cunda 2'inci Uluslararası Sanat Çalıştayı, Ayvalık Eski Kırlangıç Fabrikası'nda başladı. Eski fabrika binasını sanat atölyesi olarak kullanan sanatçılar, çalıştay kapsamında ürettikleri özgün çalışmaları 7 Mayıs günü Orhan Peker Sanat Galerisi'nde sergileyecek. Çalıştaya, Ben Goerens, Cahide Erel, Cana Atay, Çiğdem İrtem, Dila Atay, Eda Bahadınlı, Emine Berkan, Erdal Uzunoğlu, Günseli Toker, Hakan Kürklü, İldem Arabacıoğlu, Mustafa Özkan, Mehmet Özcan, Nalan Beyaz Kansu, Nicole Huberty, Pepe Pax, Romina Meriç, Sema Bicik, Serap Gümüşoğlu, Sevgi Yıldızlı ve Sylvie Reusch gibi isimler katılıyor.

Çalıştaya katılanları ziyaret eden CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Farklı ülkelerden, farklı sanat disiplinlerindeki sanatçıların katıldığı bu çalıştayda, karşılıklı sanat görüşlerinin çalışmalarına katacağı bu zenginlikten ortaya çıkan eserler, Ayvalık'a farklı bir değer katıyor" dedi.

Kadri KAYA / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!