Altıeylül Belediyesi’nden Balıkesirspor’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Altıeylül Belediyesi’nden Balıkesirspor’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 13:21

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI ZEKAİ KAFAOĞLU, BALIKESİRSPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi’yi ziyaret etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediye başkan yardımcıları İsmail Çoban, Ahmet Özen, Altıeylül Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman ile Balıkesirspor Kulübü’ne iade-i ziyarette bulundu, Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sohbet etti. Balıkesirspor’un şehrin takımı olduğunu ve bir marka değeri olduğunu söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir halkının takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydetti.
Ziyarette konuşan Kafaoğlu, “Spor artık sporun ötesine geçti. Spor bir ilin tanıtımına katkı sağlıyor. Televizyonlarda naklen yayın yapıldığı zaman 90 dakika o ilden bahsediliyor. Gençleri spora teşvik etmek ve şehrin marka değeri açısından Balıkesirspor’u önemsiyoruz. Yükler paylaşıldıkça azalır, sevinçler de paylaşıldıkça çoğalır. Balıkesir halkını yönetime sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi de, “Yönetim olarak başkanımızı ziyaret etmiştik, aynı günün akşamında kendisi bizi ziyaret etti. Zor günler geçiriyoruz. Zor durumda bir idari kulüp aldık. Balıkesirspor şehrin bir vitrini, marka değeri var. Mali ve idari yükün altından şehrin desteği ile kalkacağız. Futbol motivasyon işi. Bütün şehir kenetlenip kulübe sahip çıkmalı. Zekai Başkan Balıkesir sevdalısı. Balıkesirspor da bizim ortak sevdamız. El birliği ile bu yükün altından kalkacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!