15 bin çocuk tiyatro ile tanışacak

Güncelleme Tarihi:

15 bin çocuk tiyatro ile tanışacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 12:00

BALIKESİR'in Karesi ilçesinde, yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukları kültür ve sanatla buluşturan belediye yarıyıl tatili için de dopdolu bir program hazırladı.

Haberin Devamı

Karesi Belediyesi'nin bu yıl üçüncü kez düzenlediği Çocuk Tiyatro Oyunları Festivali 'Winnie The Pooh' hayvanat bahçesi müzikali ile başladı. Karesi Kent Tiyatrosu'nun sahnelediği ve arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini vurgulayan Winnie The Pooh hayvanat bahçesi müzikali, altı seans olarak Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezi'nde oynandı.

Çocuk Tiyatro Oyunları Festivali önümüzdeki günlerde Alaaddin'in Sihirli Lambası, 'Minyonya Gezegeni' ve 'Bir Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesi' ile sürecek. Alaaddin'in Sihirli Lambası, 25-26 Ocak'ta 14.00 ve 18.00 saatlerinde, Minyonya Gezegeni 8-29 Ocak'ta 14.00, 16.00, 18.00 saatlerinde, Bir Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesi ise 1-2 Şubat'ta 14.00 ve 18.00 saatlerinde minik izleyicileriyle buluşacak. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Çocuklarımıza hem karne hediyesi vermek hem de tatil günlerini daha kaliteli etkinliklerle geçirmelerini sağlamak adına Karesi Kent Tiyatrosu ekibi ile güzel bir program hazırladık. Festivalle çocukların yarı yıl tatilini bir şenliğe dönüştürmeyi ve 15 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!