Yetenekli çocuklardan anlamlı bağış

Güncelleme Tarihi:

Yetenekli çocuklardan anlamlı bağış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 09:27

Yetenekli çocuklardan anlamlı bağış

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde sahilden topladıkları deniz kabukları ve çakıllara çeşitli şekiller veren 5 kız öğrenci, boyayarak yaptıkları süs eşyalarını satıp elde ettikleri 200 lirayı Akbük Aile Sağlığı Merkezi'ne bağışladı.
Akbük Mahallesi, Kerem Sitesi'nde yaşayan 5 kız öğrenci, sahilden topladıkları deniz kabukları ve taş parçacıklarına çeşitli şekiller vererek yaptıkları kolye, biblo ve tablo türü ürünleri boyadıktan sonra satışa sundu. Beren, Beril, Meyra, Gülizar ve Elif adlı çocuklar, satışlardan elde ettikleri gelire harçlıklarını da ekleyerek Akbük Aile Sağlığı Merkezi'ne bağışta bulundu.
İlk olarak Akbük Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Aile Hekimi Dr. Faruk Kazbek'in kapısını çalan miniklerin görüşme talebi, hasta yoğunluğu nedeniyle geri çevrilince Aile Hekimi Dr. Okan Özdemir'in kapısını çalan minikler, biriktirdikleri harçlık ve satışlardan kazandıkları 200 lirayı bağışlamak istediklerini belirttiler. Çok duygulanan Dr. Özdemir, küçükleri tek tek öperek tebrik etti ve kendilerine birer kalem hediye etti.
Çocukların davranışının örnek olduğunu vurgulayan Aile Hekimi Dr. Okan Özdemir, "Çocuklarla gurur duydum. Yaptıkları hareket gerçekten çok güzel ve takdire şayan. Kendilerinden bana bir öğle vakti gelmelerini rica ettim. Çünkü hem duyarlı minikleri daha iyi tanımak hem de ikramda bulunmak istiyorum. Bağışları nasıl değerlendireceğimize de birlikte karar vereceğiz" dedi.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!