Turizmci adaylarına Kariyer Günleri

Güncelleme Tarihi:

Turizmci adaylarına Kariyer Günleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:50

Turizmci adaylarına Kariyer Günleri

Haberin Devamı

ADNAN Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu'nda 15 Şubat - 04 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen ‘Kariyer Günleri'nde öğrenciler staj ve iş görüşmeleri yaptı.

Didim Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde düzenlenen Kariyer Günleri'ne her yıl olduğu gibi Didim, Bodrum, Antalya ve Kuşadası'nda bulunan turizm sektörünün en prestijli otelleri katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik süresince Caresse a Luxury Collection Resort & Spa Bodrum, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Mandarin Oriental Bodrum, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Aurum Spa & Beach Resort Didim, Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, Voyage Hotel Bodrum, Voyage Belek Golf & Spa, Jumeirah Bodrum Palace, Rixos Premium Bodrum, Titanic Deluxe Bodrum, CLC Kuşadası Golf & Spa Resort Hotel, Apollonium Spa & Beach Resort Akbük, Avantgarde Collection ve Turkish Do & Co yetkilileri ile turizm sektörüne istihdam sağlayan turizm insan kaynakları iş ilanları, eleman ve kariyer portalı yetkilileri katıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde bulunan sosyal tesisleri konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte, otel yetkilileri öğrencilere sunum yaptıktan sonra 1'inci sınıf öğrencileriyle staj, mezun aşamasındaki öğrencilerle ise iş görüşmesi yaptı. Aşçılık, Turizm ve Seyahat Hizmetleri ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarının bulunduğu Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu'nda bu yıl 445 öğrencinin staj yapacağı bildirildi.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!