Şehidin ismini taşıyan tesis Zafer Bayramı'nda açıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehidin ismini taşıyan tesis Zafer Bayramında açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 17:20

Şehidin ismini taşıyan tesis Zafer Bayramı'nda açıldı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Koçarlı İlçesi'nde yapımı tamamlanan, Ağrı'da 1996 yılında şehit olan Jandarma Er Barış Uçar'ın adını taşıyan sosyal tesis, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda açıldı.

Koçarlı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'nde yapılan ve düğün salonu, etkinlik alanı, çocuk parkından oluşan Şehit Jandarma Er Barış Uçar Sosyal Tesisleri'nin açılışı CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Zaynık, şehidin babası İbrahim Uçar ve annesi Nazlıma Uçar tarafından gerçekleştirildi. Sosyal tesislerin açılışı öncesi Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Zaynık, şehidin babası İbrahim Uçar ve annesi Nazlıma Uçar, şehitliği ziyaret ederek Barış Uçar için dua edip mezarına çiçek bıraktı. Başkan Öztürk, şehitlik önünde bulunan Türk bayrağını yenileyerek göndere çekti.

Tesisin açılışından önce konuşan Başkan Mutlu Öztürk, "Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 95'inci yıl dönümünde böyle güzel bir açılışta sizlerin huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Atatürk Mahallemiz için parke taşı döşemesi, muhtarlık binası yapımı, cem evi bakımı, mezarlık bakımı gibi işlerle sizlerin taleplerini getirdik. Seçim zamanında sizlere söz vermiştik. Şimdi de sosyal tesisin açılışı için bir araya geldik. Tesisimize Şehidimiz Jandarma Er Barış Uçar'ın ismini vererek adını bu tesiste ilelebet yaşatacağız. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bir olalım, iri olalım, diri olalım" dedi. Konuşmaların ardından tesisin kurdelesini şehidin anne ve babasıyla kesen Başkan Öztürk, mahalle halkıyla da hatıra fotoğrafı çekildi. Atatürk Mahalle muhtarı Ali Zaynık ise, Başkan Mutlu Öztürk'e çiçek vererek teşekkür etti.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!