Önder Apaydın Sosyal Tesisleri açıldı

Güncelleme Tarihi:

Önder Apaydın Sosyal Tesisleri açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 19:33

Önder Apaydın Sosyal Tesisleri açıldı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Bozdoğan ilçesindeki Eymir Mahallesi'nde yapımını tamamlanan Önder Apaydın Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Önder Apaydın Sosyal Tesisleri'nin açılışı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu tarafından yapıldı. Açılışın ardından her yıl düzenlenen ve Apaydın ailesinin katkıları ile gerçekleştirilen 'keşkek hayrı' gerçekleştirildi. Etkinlikte 20 kazan keşkek, yaklaşık 10 bin kişiye dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu da Bozdoğan Belediye Başkanı CHP'li Tümer Apaydın ile birlikte halka keşkek dağıttı.

Başkan Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Aydın ilimizin dört bir yanına ve tüm ilçelerime ayrım gözetmeksizin yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Bugün de Bozdoğan ilçemizin Eymir Mahallemizde yapımı tamamlanan 'Önder Apaydın Sosyal Tesisleri'nin açılışını yaptık. Bunun içinde sevinçliyiz" dedi.

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ise, "Bugün sevinçli bir günümüz. Bugün yapımını gerçekleştirdiğimiz Eymir Mahallemizdeki 'Önder Apaydın Sosyal Tesisleri'mizin açılışını yaptık. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ailemizin abimin keşkek hayrını gerçekleştirdik. Etkinliklerimizin kapsamında ağabeyim Önder Apaydın tarafından Bozdoğan Belediyemize bağışlanan tam donanımlı ambulansın anahtar teslimini gerçekleştirdik. Ayrıca halkımıza daha hızlı hizmet vermek amacıyla Belediyemiz tarafından alımı gerçekleştirilen kamyoneti teslim aldık. Tüm bu etkinliklerimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'da bizleri yalnız bırakmadılar. İlçem adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / BOZDOĞAN (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!