Nazilli'de mezarlıklarda bakım

Güncelleme Tarihi:

Nazillide mezarlıklarda bakım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 10:19

Nazilli'de mezarlıklarda bakım

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli Belediyesi, ilçeye bağlı Bayındır Mahallesi Mezarlığı'nda yenileme, bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yaparak güzel bir görünüm kazandırdı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce mezarlık içerisinde ve çevresinde yapılan bakım ve düzenleme çalışmalarında ana hat olarak belirlenen yollara parke taşı döşenirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından ise mezarlık içindeki bitkiler budandı, kurumuş ot ve çalılar temizlendi.

Çalışmaları incelemek üzere mesai saati başlangıcında Bayındır Mahallesi'ne giden Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalleli ile bir süre sohbet eden Alıcık, vatandaşlarla mezarlıkta yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Alıcık, daha önceki ziyaretinde Bayındır Mahalle Muhtarı Yüksel Güzel'in mezarlıklarının yetersiz ve eski olduğunu kendisine bildirdiğini, bunun ardından gerekli incelemelerin yapılarak düzenleme çalışmalarının başlatılması talimatını verdiğini söyledi.

Yaklaşık 3 hafta gibi bir süreçte gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Alıcık, "Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren mahalle mezarlıklarını, uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına mahalle mezarlıklarında başlattığımız düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kabristanlık içerisinde ve çevresinde yaptığımız düzenleme, temizleme ve bakım çalışmaları ile vatandaşımızın kabirlerini daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak tek amacımız. Mezarlar arasındaki ana hat yolları parke taşı kaplaması yapıyor, mezarlıklara ulaşan yolları yeniden düzenliyoruz" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!