Nazilli’de Deneme Ve Sınav Kulübü Sertifika Töreni Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Nazilli’de Deneme Ve Sınav Kulübü Sertifika Töreni Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 17:10

NAZİLLİ'DE DENEME VE SINAV KULÜBÜ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Nazilli’de 2014-2015 eğitim öğretim yılında mental aritmetik eğitimini tamamlayan 90 öğrenci, sertifikalarını Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.
Geçtiğimiz yıllarda da adından sıkça bahsettiren Deneme ve Sınav Kulübü 2014-2015 Eğitim -Öğretim yılı boyunca aldıkları Mental Aritmetik Eğitiminin sertifikalarını Sınav Kulübü binasında düzenlenen tören ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinde aldı. Törende Yeni Eğitim Öğretim yılında da devam edecek olan mental aritmetik eğitimi hakkında öğrenci ve velilerine bilgiler veren Kurum kurucusu 30 yılık deneyimli Eğitimci Muzaffer Danık, Deneme ve Sınav Kulübü hakkında da açıklamalar yaptı.
Nazilli sınav kulübünün eğitimdeki en son yenilikleri getirmekle kalmadığını, şu an ilçede Türkiye derecesi olan öğrencileri bünyesinde topladıklarını ve onları yarınlara hazırlamada kararlı olduklarını vurgulayan Danık, “Usta Öğretmen kadromuz olan Mental Öğretmeni Semra POLAT, Sınıf Öğretmeni Aysın KUTSAL, İngilizce Öğretmeni Vesile ÖZTÜRK ve Bale - Jimnastik öğretmeni Nihan TAŞAL, ile birlikte daha birçok başarıya imza atmak için el ele verdik. Bizlere bu başarılarımızda destek olan öncelikle Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, sınıf öğretmenlerimize, velilerimize kısacası Buharkent’ten gelen, Yenipazar’dan, Kuyucak’tan, Sultanhisar, Atça, Denizli hatta Aydın’dan kalkıp buraya çocuklarının eğitimleri için bize gönderen tüm velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Basınımızın değerli üyelerine de ayrıca teşekkürlerimi gönderiyorum” dedi.
Şimdiki çocukların hem çok şanslı hem de çok yoğun bir eğitim programının içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Merkezin geleceğimizin teminatı çocuklar için çok önemli çalışmalar yaptığı düşüncesindeyim. Artık okumak çok önemli. Çocuklarımız bu nedenle iyi eğitimler almalıdır. Çünkü Türk evladı zeki olmalı ve Atasının izinde ülkesine sahip çıkmalıdır. İnşallah Nazilli’ye hizmet eden bu kurumumuzda çocuklarımız iyi eğitim almaya devam ederek başarılarını daha da üst seviyeye çıkarırlar. Bu şekilde de hem Nazilli’mize hem ülkemize katkı sağlarlar. Bu merkezin sahipleri başta olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamı diliyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!