Motosiklet kazasının zanlısı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet kazasının zanlısı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 13:22

Motosiklet kazasının zanlısı yakalandı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, bir motosiklete çarpıp kaçarak iki gençten birinin ölümü diğerinin ise yaralanmasına neden olduğu belirlenen 45 yaşındaki serbest muhasebeci Selim Gündüz, MOBESE ve çevredeki işyerlerinin güevinlik kameraları sayesinde polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Süleyman Demirel Bulvarı'nda, 17 yaşındaki Bayram Bozkurt'un kullandığı 48 V 8303 plakalı motosiklete, geçen 21 Ekim'de, saat 22.00 sıralarında, bir otomobil çarpıp kaçtı. Kasksız iki arkadaştan Bayram Bozkurt, kaza yerinde öldü. Ağır yaralanan Ali Tuncer ise, ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis, kaçan otomobilin plakasının tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı. Güzergahta bulunan 30 işyerinin güvenlik kameraları ile bölgedeki MOBESE kameraları incelemeye alındı. Kamera kayıtlarından kazaya

09 K 8276 plakalı otomobilin neden olduğu tespit edildi. Otomobilin kamera kayıtlarındaki görüntüsünü büyüten polis, olay anında direksiyondaki kişinin serbest muhasebeci Selim Gündüz olduğunu belirledi. Gündüz, dün (Cumartesi) saat 18.30 sıralarında evinde polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Gündüz'ün polisteki ifadesinde kazayı hatırlamadığını, bir arkadaşıyla içki içtikten sonra evine gittiğini söylediği öğrenildi. Eve gittikten sonra kazayla ilgili haberleri takip edip, yerel bir internet sitesinde çıkan haberi Facebook'ta paylaşan Gündüz'ün otomobilinde hasar oluşmasına karşın ertesi gün boyunca hiçbir şey olmamış gibi davrandığı ortaya çıktı. Gündüz'ün iki çocuğunun annesinden bir süre önce ayrılmasının ardından kendisini alkole verdiği ileri sürüldü. Polisteki işlemleri süren Gündüz'ün bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Öte yandan kazada ölen Bayram Bozkurt ile ağır yaralanan Ali Tuncer'in motosikletli arkadaşları, dün gece kazanın meydana geldiği yerde motosikletler konusunda farkındalık yaratıp, kazaya dikkat çekmek için eylem yaptı.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!