Aydın'da 5 firari hükümlü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Aydında 5 firari hükümlü yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 16:35

Aydın'da 5 firari hükümlü yakalandı

Haberin Devamı

Tülay AKSAY / KUŞADASI(Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 hükümlü yakalanıp, cezaevine konuldu.

Kusadasi İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda Hacıfeyzullah Mahallesi'nde yaşadıkları tespit edilen R.U., H.Ç. ve R.K. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. R.U.'nun 'bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla, R.K.'nın 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan 4 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. H.Ç.'nin ise 'kamu malına zarar verme' suçundan arandığı ve 'denetimli serbestlik şartlarını ihlal etme' suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

Ayrıca Asayiş Büro Amirliği ekipleri de çeşitli suçlarından aranması olan şahıslara yönelik il genelinde çalışma başlattı. Ekipler, 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. ile 'kamu malına zarar vermek' suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.A.'yı düzenlenen operasyonla yakaladı. 5 şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(DHA)
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!