İYİ Parti'nin 'dert otobüsü' Aydın'da

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partinin dert otobüsü Aydında
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 13:45

İYİ Parti'nin 'dert otobüsü' Aydın'da

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kolları'nın başlattığı 'Anlat Hemşerim, Dertleşelim' projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün 4'üncü durağı, Aydın oldu. Otobüsteki partililer, Aydın'da vatandaşların yerelde yaşadıkları sorunları dinledi.

İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nın yürüttüğü hizmet projesi kapsamında otobüs, 81 ili dolaşacak ve vatandaşın sorun ve dertleri yerinde dinleyip, not alıyor. Sorunlar raporlar halinde Mahalli İdareler Başkanlığı'na sunulacak. İYİ Parti otobüsü, Fethiye, Muğla ve Denizli'nin ardından son olarak Aydın'daki Kent Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu, kurulan stantlarda sorunları dinledi. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, "İYİ Parti Genel Merkezi Mali İdareler Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu bir program nedeniyle buradayız. Genel Merkez ekibimiz proje gereği vatandaşların dertlerini dinlemek ve onların sorunlarını yerinde görmek amacıyla Aydın'a geldi" dedi.

"MİLLETİMİZLE DERTLEŞMEK İÇİN BURADAYIZ"

İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tosun, "Aydınımızın cesur yürekli ve saygıdeğer insanları. 25 Ekim'de kuruluşunu ilan ederek yola çıkan iyi insanlar olarak Mali İdareler ve Gençlik Kollarımızın organizesinde başlattığımız proje için buradayız. İYİ Parti sesine kulak verilmeyen edecek sözü olanı konuşturmayana tepki olarak ortaya çıkan bir siyasi partidir. Türkiye'nin konuşması, derdini anlatabilmesi, anlatılan dertlere ve sorunlara çare bulunabilmesi bizim öncelikli görevimizdir. Ağzını açanın düşman bellendiği konuşanın 'provokatör' ilan edildiği bu iktidar döneminde susmaktan ve düşlerini sıkmaktan yorgun düşmüş milletimizle dertleşmek için bir çalışma başlattık. İYİ Parti dinliyor, 'Anlat hemşehrim' projesi kapsamında milletimizle hasbıhal edeceğiz" diye konuştu.

Programa ayrıca partinin kurucularından olan Neslihan Seven, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı, Denizli eski Valisi Yavuz Erkmen de katıldı.

İYİ Partililer dert dinlerken, vatandaşlara lokma hayrı yapmayı da ihmal etmedi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!