Evden hırsızlık yapan iki şüpheliden 1'i tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Evden hırsızlık yapan iki şüpheliden 1i tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2022 10:35

Evden hırsızlık yapan iki şüpheliden 1'i tutuklandı

Haberin Devamı

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, bir evden motorlu testere, hilti ve matkap gibi çok sayıda malzemeyi çaldıkları belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Atatürk Mahallesi Hacı Mustafa Caddesi üzerinde Nurettin A.'ya ait eve, geçen 28 Mart'ta saat 12.00 sıralarında, kapısını zorlayarak giren hırsızlıklar hilti, matkap ve motorlu testere gibi birçok malzemeyi çaldı. Akşam evine döndüğünde hırsızlığı fark eden Nurettin A., İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis, hırsızlığın yaşandığı ev ve çevresinde çalışma başlattı. Şüphelilerin
Ömer Ektiren (49) ve Yusuf B. (43) olduğunu belirlendi. İki şüpheli Germencik'teki evlerinde geçen 3 Nisan'da yakalandı. Şüphelilerin evlerinde aramalarda çaldıkları malzemelerde ele geçirildi. Çalıntı malzemeler tutanakla sahibine teslim edildi. Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ömer Ektiren tutuklanırken, Yusuf B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!