Germencik Belediye başkanı Fuat Öndeş, 3 yıllık faaliyet raporunu Kılıçdaroğlu'na sundu

Güncelleme Tarihi:

Germencik Belediye başkanı Fuat Öndeş, 3 yıllık faaliyet raporunu Kılıçdaroğluna sundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 10:11

Germencik Belediye başkanı Fuat Öndeş, 3 yıllık faaliyet raporunu Kılıçdaroğlu'na sundu

Haberin Devamı

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA) - AYDIN'ın Germencik ilçesi Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 3 yıllık süreçte yaptığı çalışmalarını dosya halinde ziyarette bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu geçen 19 Nisan'da ziyaret edip, Germencik Belediyesi'ndeki in 3 yıllık süreçteki 1000 günlük hizmet ve yatırımlarını içeren faaliyet raporunu sundu. Başkan Öndeş'e ziyarette CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP lider Kılıçdaroğlu, Belediye başkanı Öndeş'in özellikle sosyal belediyecilik ve mali disiplin konularındaki çalışmaları hakkında bilgi alıp, başarı diledi.

'GÜZEL SÖZLER YORGUNLUĞUMUZU ALDI'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini değerlendiren Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edip, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırım ve hizmetlerimizi içeren faaliyet raporumuzu kendisine sunduk. Bahane üretmeden, kararlılığımızdan asla vazgeçmeden yaptığımız yatırım ve hizmetlerimizi takdirle karşılamaları ve güzel sözleri bizleri mutlu etti, yorgunluğumuzu aldı" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!