Didim'e üç altın madalya getiren Zeytinseli'ye teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Didime üç altın madalya getiren Zeytinseliye teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:29

Didim'e üç altın madalya getiren Zeytinseli'ye teşekkür

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki Zeytinseli Zeytincilik firmasının sahibi Bekir İşlek, Zeytindostu Derneği'nin düzenlediği 9. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması'nda 3 dalda altın madalya kazandığı için Didim Kaymakamı İskender Yönden'den teşekkür belgesi aldı.

Didim Kaymakamlığı makamında düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halis Yaşar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Şoförler Odası Başkanı Tarık Uygun, Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi temsilcileri katıldı. Didim Kaymakamı İskender Yönden, zeytinyağının Oscar ödülü olarak nitelendirilen ve Türkiye'nin bütün bölgelerinde faaliyet gösteren zeytincilerin katıldığı yarışmada 3 ayrı kategoride birincilik alan Zeytinseli Zeytincilik firmasını başarısından dolayı kutladı ve firma yetkilisi Bekir İşlek'e teşekkür belgesi verdi.

Bu başarının Didim'in tanıtımı ve kültür zenginliğininin ortaya çıkarılması açısından çok önemli olduğunu belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise "Gelecek sene yapacağımız Vegan Festivali için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Festivale altın madalyalı zeytinyağımızla hazır olacağız" dedi.

BİNLERCE YILLIK EFSANE

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir de zeytinin antik çağlardan beri insanoğlunun hayatıyla ve yaşadığı topraklarla özdeşleştiğini ifade etti. Zeytinin meyvesiyle, yağıyla, sabunuyla hayata lezzet, şifa ve güzellik kattığını anlatan Gökdemir, tüm üreticilere ve sektöre destek vereceklerini dile getirdi. Zeytinseli Zeytincilik Ltd. Şti. sahibi Bekir İşlek de taşıdıkları sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi. İşlek, Didim'e üç altın madalya kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Ediz VERDİOĞLU/DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!