Didim'deki park açılışı siyasileri buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Didimdeki park açılışı siyasileri buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 15:11

Didim'deki park açılışı siyasileri buluşturdu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde Belediye tarafından yapımı tamamlanan '15 Temmuz Demokrasi Parkı' CHP'li ve AK Partili Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla açıldı.
Didim'de Kavala Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı'nın kesiştiği noktada yapılan '15 Temmuz Demokrasi Parkı' açıldı. Didim Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısında '15 Temmuz Demokrasi Parkı' adı verilen park törenle hizmete girdi. Törene CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 1804 metrekarelik parkın tamamlandığını belirterek, parkta spor sahası ve çocuk oyun alanının yapıldığını, alanın pergolalar ile birlikte modern bir park görünümüne kavuştuğunu söyledi. 15 Temmuz gecesi, laik düzene, Cumhuriyete ve devlete yapılan bu menfur saldırı neticesinde Türkiye'nin çok üzüntülü günler geçirdiğini ifade eden Atabay, "Bundan sonra içten veya dıştan devletimizi ve laik düzenimizi, Atatürk'ümüzün kurduğu Cumhuriyeti yıkmak için inşallah başka saldırılar olmaz. Türk halkı tarihin her safhasında duyarlılığını ve sorumluluğunu göstermiştir. O kötü günün unutulmaması için belediye meclisimize verilen önerge, meclisimizde oy birliğiyle kabul edildi ve bu parka '15 Temmuz Demokrasi Parkı' ismi verildi. Önemli olan yapılan işin kalıcı olmasıdır, çevreye vereceği faydadır. Burada yaşayan insanların, çocukların, gençlerin kullanması gereken yeşil alandır" diye konuştu.
Parkın açılış kurdelesi, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve mahallede yaşayan kadınlar tarafından kesildi. Açılışa katılanlara kavurma, pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM (Aydın), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!