Didim Garden Of Sun Otel'e büyük onur

Güncelleme Tarihi:

Didim Garden Of Sun Otele büyük onur
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 19:01

Didim Garden Of Sun Otel'e büyük onur

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde faaliyet gösteren 5 yıldızlı Garden Of Sun Otel, dünya genelindeki 28 bölgede 5 bin 210 otelden toplanan, toplam 1 milyon 733 bin 619 kişinin misafir memnuniyeti anket değerlendirmesi sonucunda belirlenen Coral Travel'ın En İyi 100 Otel ödülünü almaya hak kazandı. Garden Of Sun Otel, dünyada 19'uncu, Türkiye'de 14'üncü, Didim ve Ege'de 1'inci olup, bu başarısını çalışanlarıyla kutladı.

OTI Holding bünyesindeki global tur operatörü Coral Travel'ın düzenlediği Starway World Best Hotels ödülleri Ukrayna Kiev'de sahiplerine verildi. 28 ülkeden 5 bin 210 otel üzerinden yapılan değerlendirmede listeye Türkiye'den de oteller girdi. 100 otel arasında Türkiye'den 58 otel yer aldı. Starway World Best Hotels, 2016 ödüllerinin hak edenlerini, Coral Travel'in geçtiğimiz yıl hizmet verdiği turistlerin otelleri anket yöntemi ile değerlendirmesi ile belirledi. Yapılan kapsamlı anketlerde otellerin hizmet performansları, çalışanları, yiyecek ve içecekleri, genel alanlar, odalar ve restoranların temizliği, çocuklar için sunulan hizmetleri, bahçe ve havuzlar ile animasyon ve spor imkanları puan verilerek değerlendirildi. Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (UITT) gerçekleştirilen törende, Starway'ın En İyi 100 Otel ödülünü almaya hak kazanan Didim Garden Of Sun Otel, dünya genelindeki 'En İyi 100 Otel' sıralamasında 19'uncu sırada yer alarak ödülünü aldı. Didim'de otelcilik sektörüne 2014 yılında başlayan Aurum Didyma Spa&Beach Resort 33'üncü sırada, Didim Beach Resort Aqua&Elegance da 39'uncu sırada yer alarak Coral Travel'ın "En İyi 100 Otel" ödülünü almaya hak kazandı. Coral'ın En İyi 100 otel listesine giren ilk 10 otelin 7 tanesinin Türkiye'den olması dikkati çekti. Ödüller sahiplerine OTI Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bektaş tarafından verildi.

"HEDEFİ YÜKSELTMELİYİZ"

Garden Of Sun Otel, ödül sevincini çalışanlarıyla paylaştı. Otelin toplantı salonunda düzenlenen buluşmaya Garden Of Sun Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakış, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, İdari İşler Müdürü Gürsel Akbaş, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. Garden Of Sun Otel Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, dünya genelindeki 5 bin 210 otel içinden 19'uncu sırada yer almanın ciddi bir başarı olduğunu belirterek, önümüzdeki yıl için hedefi daha da yükselteceklerini söyledi. Ödül almanın çok keyifli olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, "Bu ciddi bir başarı. Bizler bu anket sonucunda eksik yönlerimizi de gördük. Önümüzdeki yıl çıtayı daha yukarı yükseltmemiz gerekiyor. İlk 20'ye girdik, önümüzdeki yıl ilk 10'a nasıl gireriz buna bakmalıyız. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"SAYGI VE SAHİPLENME ÖNEMLİ"

Garden Of Sun Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakış da "Yaptığımız hizmette önce kendimiz vicdahen ve ruhen huzurlu olmalıyız. Eksiklerimizi görmediğimiz müddetçe karşı taraftan memnuniyet beklemememiz gerekiyor. Çalışan her insanın hem birbirine saygılı olması, hem de yardımcı olması gerekiyor. Herkes burayı kendi dükkanı gibi görmeli. Böyle olursa hiçbir hata olmayacağına inanıyorum. Bunları yaptığımız müddetçe başarılı olacağımıza inanıyorum."

Ediz VERDİOĞLU/DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!