Didim Belediyespor’a Destek Olanlar Yerinde Ziyaret Edildi

Güncelleme Tarihi:

Didim Belediyespor’a Destek Olanlar Yerinde Ziyaret Edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 10:08

DİDİM BELEDİYESPOR'DA DESTEK OLANLARA YERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Didim Belediyespor Kulüp yöneticileri, kulübün 30. yılı dolayısıyla düzenlenen yemekte forma alarak kulübe destek olan Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Meclis üyeleri ile işadamlarını ziyaret ederek ismi yazılı formalarını hediye edip teşekkür etti.
Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Kulüp Yönetim kurulu üyesi Evren Ermurat ile birlikte kulübe maddi anlamda destek olan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Meclis üyeleri ile işadamlarını ziyaret etti. Kulübün 30. Yılı dolayısıyla düzenlenen yemekte forma satın alarak kulübe destek olacaklarını açıklayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu’na, Belediye Meclis üyeleri Ali Çağlar, Sinan Ceyhan ve Ahmet Yılmaz’a, DİBEL Müdürü Öner Çiçek’e, İşadamları Latif Akyol, Burhan ve Mustafa Teke’ye, Metin ve Tanju Subaşı’na, Necdet Özer’e, Fikret Doğan’a ve Elvan Çağlayan’a ziyaret eden Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş destek olan yöneticilere ve kişilere adları yazılı forma hediye edip desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Didim belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Didim’de spora ve sporcuya sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek Didim’deki diğer işadamlarına da kulübe destek olmaya davet ederken, destek olan herkese ayrıca teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!