Çerçioğlu, kentteki engellilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çerçioğlu, kentteki engellilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 17:47

Çerçioğlu, kentteki engellilerle buluştu

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için düzenlenen etkinlikte, engelliler ile bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü için düzenlenen etkinlikler, çeşitli ilçelerden gelen engelli derneklerinin Atatürk Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Daha sonra, Büyükşehir Belediyesi tarafından Turistik Park'ta yemek düzenlendi. Aydın'ın ilçelerinden gelen yüzlerce engelli ve aileleri, yemeğe katıldı. Yemekte konuşan Çerçioğlu, paylaşmak için engelin olmadığının altını çizdi.

Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Şube Başkanı Bayram Özen ise, "Kadın bir belediye başkanımız var. Anaç ruhlu bir belediye başkanımız var. Bu, biz engelli camiası için büyük bir avantaj sağlıyor" diye konuştu.

Kuşadası Görme Engelliler Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Mehmet Mevlüt Çeliker de, "Bizleri kuru bir mesajla hatırlamak yerine bir araya getiren bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkür ederiz. Kendimizi çok değerli hissettik" dedi.

Etkinlikte engellilere beyaz baston ve tekerlekli sandalye dağıtıldı.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!