Bysolvo Yeni Yıl Hediyelerini Hazırladı

Güncelleme Tarihi:

Bysolvo Yeni Yıl Hediyelerini Hazırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 07:35

BYSOLVO YENİ YIL HEDİYESİNİ HAZIRLADI

Türkiye’de özel tasarımları ve dar mekanları genişleten çok amaçlı mobilya ürünleri ile mobilyanın tanımını değiştiren BySolvo yeni yılda hem en uygun hediyeyi almak isteyen erkekleri hem de en zarif hediyeyi bekleyen kadınları mutlu edecek. Sevdiklerine tek bir ürünle şıklığı, fonksiyonelliği, tüm değer verdiği şeyleri bir arada elinin altında bulabilme lüxünü hediye etmek isteyenler için BySolvo özel tasarımlarını evlere kadar teslim edecek.
Hanımların hayal ettiği bir çok şeyi gerçeğe dönüştüren BySolvo Bir takı dolabı, bir boy aynası, bir ayakkabılık ,bir giysi dolabı, bir vestiyer, bir kitaplık hepsini tek bir dolapta birleştiren BySolvo Twin 360 Aynalı Takı ve Çok Amaçlı dolap; sevdiğiniz ve sıklıkla kullandığınız eşyalarınızın bir arada olmasını sağlayarak hayatınıza pratiklik ve şıklık katıyor. 360 derece kendi çevresinde dönebilen tasarımıyla BySolvo Twin 360 Aynalı Takı ve Çok Amaçlı dolap; beyaz, kırmızı, pembe, krem ve ceviz renk seçenekleriyle evinizin her köşesine uyum sağlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Az yer kaplamasına rağmen bu fonksiyonel dolapta 32 adet küpe, 32 adet kolye, 22 adet yüzük, 4 adet gözlük, dilediğiniz kadar şal, eşinizin tüm kravatları, kozmetik ürünleriniz, makyaj malzemelerinizle birlikte giysilerinizi ve ayakkabılarınızı muhafaza edebilir, vestiyer bölümünde ceketinizi, montunuzu asabilir ve boy aynası sayesinde tüm hazırlığınızı tek bir alanda rahatça yapabilirsiniz.
Klasikleşmiş hediyelerden uzakta, sevdiklerinizi hem sevindirmek hem de şaşırtmak isteyenler için BySolvo yılbaşı hediyelerini istenilen yere getirecek. Sevdiklerini yeni yılda sevindirmek isteyenler bilgisayar başından www.bysolvo.com adresini ziyaret ederek de siparişlerini verebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!