Bu Kampanya Babaları Eve Bağlayıp Aileye Saadet Verecek

Güncelleme Tarihi:

Bu Kampanya Babaları Eve Bağlayıp Aileye Saadet Verecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 11:00

YAKLAŞAN BABALAR GÜNÜ ÖNCESİ BİR FİRMA GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIP ÇALIŞAN BABALAR İÇİN ‘BABA’ BİR KAMPANYA DÜZENLEDİ. KAMPANYA KAPSAMINDA BABASININ DAHA RAHAT UYUMASI İÇİN YATSAN’DAN YATAK ALANA YAKLAŞIK 1950 TL DEĞERİNDE SON MODEL VE ÇOK ÖZELLİKLİ ‘BABA’ KOLTUĞU HEDİYE EDİLİYOR.

Yaklaşan babalar günü öncesi bir firma gecesini gündüzüne katıp çalışan babalar için ‘Baba’ bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında babasının daha rahat uyuması için Yatsan’dan yatak alana yaklaşık 1950 TL değerinde son model ve çok özellikli ‘Baba’ koltuğu hediye ediliyor.
Gerek ülkemizde gerekse dünyada tüm kampanya ve yeniliklerin bayanlar için olduğu yönünde bir anlayışın hakim olduğunu ancak bu kampanyanın tam anlamı ile ‘Baba’ bir kampanya olduğunu belirten Yatsan Aydın Bayii Esra Adıyaman, herkesi şaşırtan bu kampanya ile babaların da şaşıracağını söyledi.
“BABALAR EVE BAĞLANACAK, AZ ZAMANDA MAKSİMUM DİNLENME”
Bugün çalışan pek çok kişin temel şikayetlerinden birinin dinlenme saatinin bitiminde kendisini dinç hissedememesi olduğunu, ailelerde ise babaların evde fazla durmamasının en önemli sıkıntı olduğunu belirten Yatsan Aydın Bayi Esra Adıyaman, “Akşam işten eve gelen baba yemeğini yer yemez ya yatıyor veya evden kıraathaneye gidiyor. Yatsan Firması başlattığı çok özel kampanya ile tüm anne ve çocukların temel şikayetleri arasında yer alan bu sorunu çözmek için babalar gününe özel kapmaya başlattı. Yatak alan herkese babayı eve bağlayacak 1950 TL değerinde deri koltuk hediye ediyoruz. Aile aldığı yatak ile gecelerini çok iyi değerlendirip az zamanda çok iyi dinlenmiş olarak kalkacak. Baba da yemekten sonra bu koltukta uyumadan ve evden ayrılmadan keyfini sürdürecek” diyerek Yatsan’ın bu kampanyası ile babaları eve bağlayıp aileye saadet vermeyi hedeflediklerini söyledi.
Kampanyanın 21 Haziran’a kadar devam edeceğini belirten firma yetkilileri, satışların Aydın Muğla Karayolu üzeri 7 numarada Erdemoğlu mağazasında devam ettiğini belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!