Bağ evinde işkenceden jandarma kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Bağ evinde işkenceden jandarma kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 09:19

Bağ evinde işkenceden jandarma kurtardı

Haberin Devamı

Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA (Aydın),(DHA)- AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde geçen pazar günü arkadaşının evindeyken kaçırılan Atilla Aslantürk'e, Şeytan Tepesi'ndeki bir bağ evinde 5 kişi işkence yaptı. İhbar üzerine jandarmanın düzenlediği operasyonla Aslantürk kurtarılırken, işkenceci 6 kişiden 5'i yakalandı, 1'i kaçtı.
Olay, geçen Pazar günü saat 07.00 sıralarında Akçeşme Mahallesi Şeytan Tepesi'ndeki bir bağ evinde meydana geldi. Atilla Aslantürk, Ekrem Ş. ile görüşmek üzere Ekrem Ş.'nin evine geldi. Bu sırada Kerim K., Cemal Y., Serdar Y. ve Hakan G. de 09 UJ 343 plakalı otomobille eve geldi. Ev sahibi Ekrem Ş.'nin de yardımıyla Atilla Aslantürk, zorla ellerinden bağlanarak otomobile bindirildi.
Şeytan Tepesi'ndeki bir bağ evine götürülen Aslantürk'e burada sopa ve kesici aletlerle işkenceye yapıldı. Aslantürk'ün elleri bağlanarak bağ evine getirildiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri bağ evinde operasyon düzenledi. Atilla Aslantürk evde el ve ayakları bağlı olarak bulunurken; zanlılardan Kerim K., Cemal Y., Hakan G., Ekrem Ş. ve Ekrem Ş. yakalanırken, Serdar Y.'nin olay yerinden kaçtığı belirlendi.  Hastaneye kaldırılan Atilla Aslantürk, tedavisinin ardından taburcu edildi.
Aslantürk ile aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen gözaltındaki 5 zanlı karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, kaçan Serdar Yeşil'i yakalamak için arama başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!