Aydın'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Aydından kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 16:10

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Aydın Valiliği Özel Suyanı Bakım Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte ikramların yapıldığı engelliler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Merkez Sorumlu Müdürü İbrahim Coşmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, polisin toplumla iç içe olmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Bugün bakım merkezimize gelip bu etkinliği düzenlemeleri, büyük motivasyon kaynağı olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kuşadası Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerinden polis memuru Fatma Özcan Öz ise "Merkezde keyifli dakikalar yaşamak, mutlu bakışları görmek bizleri mutlu etti. Bundan sonra okullarda da çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- Kuşadası'nda işgaliye bedelleri tespit edildi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi'nce Kuşadası Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda, işgaliye, seyyar satıcı ve otopark sorunları masaya yatırıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Hakan Genç, toplantıda yaptığı konuşmada, nüfus artışına paralel olarak esnaf, tüccar ve araç sayısının arttığını söyledi.

Amaçlarının yerli ve yabancı turistlerin ilçede huzurlu bir şekilde tatillerini geçirmesini sağlamak olduğunu belirten Genç, işgaliye, kayıt dışı ekonomi, hanutçuluk ve ruhsatsız iş yeri sorunlarını çözüme kavuşturmak istediklerini ifade etti.

Öte yandan toplantıda 2015 yılında uygulanması planlanan işgaliye bedelleri tespit edilirken önümüzdeki günlerde iş yeri sahiplerine tebliğ edileceği vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!