Aydın Vergi Dairesi’nden Ticaret Borsasına Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Aydın Vergi Dairesi’nden Ticaret Borsasına Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 08:17

AYDIN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI MESUT YILMAZ VE VERGİ DAİRESİ GRUP MÜDÜRÜ S. OKAN METİN, VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AYDIN TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve Vergi Dairesi Grup Müdürü S. Okan Metin, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve Vergi Dairesi Grup Müdürü S. Okan Metin, verginin toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla, bu yıl yirmi altıncısı gerçekleşen Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.
Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve Grup Müdürü S. Okan Metin’i Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Meclis Üyelerinden Mustafa Akdam karşıladı.
Aydın Vergi Dairesi Müdürü Mesut Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada; “Her yıl kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla ilgili kurumlara yapmış olduğumuz ziyaretlere devam ediyoruz. Uygulamalarımızda mükellef haklarını gözetmeyi kendimize ilke edindik. Çalışmalarımızda mükelleflerin eğitilmesi, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduk” diye konuştu.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı da, verginin ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değindi. Bosnalı, bu yıl 26.’sı gerçekleştirilen Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Aydın Ticaret Borsası’na gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz’a teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!