Yusufeli 2. Off – Road yarışları nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Yusufeli 2. Off – Road yarışları nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 11:19

Yusufeli 2. Off – Road yarışları nefes kesti

Haberin Devamı

Adem GÜNGÖR/YUSUFELİ(Artvin) (DHA) – ARTVİN’in Yusufeli ilçesinde belediye tarafından organize edilen Off- Road yarışlarına katılanlar izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Demirçubuk Mahallesinde düzenlenen yarışlar S1, S2 ve S3 olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Yusufeli Geleneksel Derekapı etkinlikleri kapsamında ikinci kez yapılan Off-Road yarışlarına Artvin, Batum, Rize, Trabzon, Van, Erzurum, Erzincan, Kars İzmit, Murgul, Şavşat, Borçka, Arhavi, Hopa, Ardeşen ve Doğubeyazıt'tan gelen Off - Road kulüpleri katıldı.

S1 kategorisinde Şavşat Off-Road Kulübü’nden Suat ve Güleser Çelik birinci, Arhavi Off-Road Kulübü’nden Hikmet Tubikoğlu ve Eren Sönmez ikinci, Yusufeli Off-Road Kulübü’ nden İbrahim Marincigil ve Yakup Diliyok da üçüncü oldu. 

S2 kategorisinde ise Trabzon Off - Road Kulübü’nden Mustafa Güner ve Ali Bulut birinciliği kazandı.Borçka Off-Road Kulübü’nden Serdar Merttürk ve Yunus Ertürk ikinci, Şavşat Off Road Kulübünden Sadık Polat ise üçüncü oldu.

S3 kategorisinde ise Borçka Off Road kulübünden Sabri Yapıcı ve Cengiz Okur birinci oldu. Trabzon Off - Road Kulübü’nden Gürkan Karadeniz ve Ferdi Usta ikinciliği aldı, Borçka Off - Road Kulübü’nden Serkan Kartal ve Osman Yerlikaya ise yarışı üçüncü olarak tamamlayabildi.

OFF ROAD’IN EN ÇILGINLARI VE EN İYİLERİ SEÇİLDİ

Demirçubuk Mahallesi’nde Off - Road yarışları için hazırlanan alanda nefesi kesen gösteriler yapan Serkan Demirçelik “En çılgın pilot”, Mete Okumuş, “En iyi pilot”, Şaban Parlak “En iyi Co – pilot”, Şavşat Off Road Kulübü de "En iyi ekip" seçildi.

Yarışma sonucunda 3 kategorinin birincilerine 3’er, ikincilerine 2’şer ve üçüncülüğü alanlara da biner lira para ödülü verildi. Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci ve Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, dereceye girenlere madalyalarını ve plaketlerini takdim etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!