Vali Doruk’tan, Gürcistan sınırında görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Doruk’tan, Gürcistan sınırında görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 11:27

Vali Doruk’tan, Gürcistan sınırında görev yapan öğretmenlere sürpriz ziyaret

Haberin Devamı

ARTVİN,(DHA)-ARTVİN Valisi Yılmaz Doruk, Gürcistan sınırındaki Borçka ilçesine bağlı, Camili (Macahel) köyünde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü’ kutladı. 

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Borçka ilçesinde, bölgede bulunan 6 köyün çocuklarının öğrenim gördüğü Camili (Macahael) köyünde bulunan Camili Yatılı Bölge İlk ve Orta Öğretim Okuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Beraberinde, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi ve İl Jandarma Komutan Vekili Hacı Mete Özbek ile birlikte, Camili köyüne giden Vali Yılmaz, burada görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü’ kutladı.

Kar yağışı altında zorlu bir yolculuğun ardından Camili Köyü’ne ulaşan Vali Doruk ve beraberindeki heyet, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı okulda görevli 5 öğretmene ‘Başarı Belgesi’ verdi.  Vali Yılmaz Doruk daha sonra sınıfları gezerek, okul hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Doruk, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle aynı sıralara oturarak ders dinledi. Ayrıca Doruk, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, düzenli ders çalışmaları ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Okul ziyaretinden sonra köy kahvesinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz Doruk, köy halkının sorun ve taleplerini dinledi. Doruk, son olarak Gürcistan’a sadece 100 metre mesafede bulunan Jandarma Karakolu ile Piyade Hudut Karakolu'na giderek bir süre askerlerle sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!